onsdag 24. november 2010

Hvordan gjøre en god Photopose!

Etter at jeg la ut en album av Hanna og en random dude som pose har det blitt etterspørrsel om noen pose tips. Og da kan jeg si at man har kommet til rett blogg og spørre om dette:) For er det noe vi Spydeberinger kan så er det å POSE! Dette er noe vi har gjort siden vi gikk på barne skolen.

Hvordan Pose
Har du noen gang lurt på hvordan du skal stelle deg opp under bilder! Du aner ikke hvordan du skal pose! Her har jeg noen tips til deg! Under en pose er det enkelte ting det kan være lurt å tenke på, som vil gjøre det lettere neste gang du skal ha en photoshoot eller random bilder. Disse triksa gjelder først og fremst gutter, men kan brukes av jenter.

Viktigste med en kjekkaspose er:
1:  Å legge hode litt på siden, kan varier veldig hvor mye! Men ikke hold hode helt rett opp og ned.

2: Ikke se rett fram i kamereat, finn en gjenstand stand på siden eller over som du ser på. Her fins det unntak, hvis du har en pose hvor du peker inn i kamerat kan det være fetere hvis du ser inn i kamerat.

3: Ta gjærne å ta deg litt på haka, legg en finger langs oppover skinnbeinet. eller så kan du late som du speider utover horisånten.

4: Blikket er viktig, kan gjærne være litt dirty, ikke viåpne øyne men litt lukka. Og ikke smile så mye, kan ha et litt skjult smil, men blir som regel best uten smil.

5: Vær litt layback, sitter du så legg deg litt ned, ikke sitt rett opp å ned! Står du, så dett litt sammen, men stå fortsatt opp som en mann! Kan være lurt å legge all vekt på et bein!

Legger ved noen bilder som dere kan se litt Spydeberg Posing! Enjoy

















1 kommentar: